Vælg det rigtige sted til din nye terrasse

16 september 2021
lotte_hindsberg

De fleste nye bolig eller sommerhusejere kan næsten ikke vente med at komme igang med at få bygget en ny terrasse, for om noget er en terrasse symbolet på et rigtigt hjem. Det kan i midlertid godt vente med at bygge indtil man kender huset og haven rigtig godt.

Ved at vente sikrer du dig at du ikke får bygget din terrasse det sted langs huset eller have, hvor det blæser mest. Det kan også være at du få bygget den, så der bliver alt for mørkt i huset eller et sted, hvor solen ikke skinner. Det kan også være at du finder ud af at din og din families ynglingssted, ligger et helt andet sted i haven og hellere vil have at terrassen til at ligge der. Du kan få mere inspiration her https://www.kun-terrasser.dk/.

Få råd og vejledning af din tømrer

Med mindre at du selv er en sand gør det selv mand, eller har venner som er det, skal du have fat i en tømrer til at bygge din terrasse. Han kan ud over det rent praktiske med at bygge terrassen også råde og vejlede jer. Han er uddannet tømrer og har ved siden af også masser af erfaring. Han vil kunne råde jer i forbindelse med hvor det vil være en god ide at få terrassen. Han kan komme med forslag til hvordan den skal se ud. Måske endda forslag i ikke selv havde tænkt på. Han vil også kunne råde og vejlede jer til hvilke type træ i med fordel kan vælge. Hører i ikke til dem der er så gode til at vedligeholde, skal i vælge en type træ der kræver mindre tid og kræfter. Jeres tømrer kan også vejlede jer i, hvordan i bedst kan vedligeholde terrassen, så den holder sig pæn længst muligt.

Flere Nyheder