Vælg den rette VVS montør i Roskilde

19 juli 2020
Silje Hansen

En VVS montør kan i dag hjælpe med at løse rigtig mange opgaver i både hjemmet og for en virksomhed. du kan få hjælp til at få lavet nyt badeværelse, køkken eller få installeret nye tagrender på din bolig. En VVS montør kan også hjælpe med at udbedre en vandskade, udskifte vandrør, eller hjælpe dig med at trække vand ud til et udendørs bad i sommerhuset eller generelt ind i tilbygning.

Her er det vigtigt at du vælger en autoriseret VVS montør, da det er lovpligtigt over for din forsikring og bolig. Hvis du i stedet vælger selv at kaste dig over opgaven eller få en bekendt til at lave det, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. 

Det vil betyde, at hvis der opstår en skade i forbindelse med arbejdet eller efterfølgende og en kurator kommer og ser på det. Vil der være stor sandsynlighed for at du ikke vil få dækket skaden af din forsikring, fordi der ikke er blevet overholdt de lovpligtige krav til at det skal være udført at en autoriseret VVS montør. 

Sådan vælger du den rette autoriseret VVS montør

Der er mange VVS montører fordelt over hele landet. Det er derfor en fordel at starte med at søge lokalt efter en autoriseret VVS montør. Dermed støtter du også lokalsamfundet i den by eller område, som du er bosat i. 

Du kan med fordel også forhøre dig rundt blandt venner, familie, kollegaer eller bare i dit nabolag. Det kan være, at der er nogle der har erfaring med en lignende opgave. Dermed har du en kompetent reference og en pålidelig kilde, der også vil er en god garant for dig. 

Vi har undersøgt markedet for dig, som leder efter en autoriseret VVS montør i Roskilde og omegn. Her er vi stødt på en pålidelig og kompetent VVS montør, der sætter en ære i sit håndværk.

Flere Nyheder