Spar penge på dit boligkøb med en boligadvokat

16 juni 2021
lotte_hindsberg

At købe en bolig er meget mere end at forelske sig i en bolig, se på prisen og så betale hvad den koster. Inden boligen er din er der mange ting du som køber skal forholde dig til. Du skal i banken og blive godkendt til at købe en bolig. De vil fortælle dig hvor meget den bolig må koste. Banken vil også fortælle dig hvad det vil koste dig at låne pengene og det er her boligadvokatkøbenhavn.dk/ i første omgang kommer i spil.

Når du skal forhandle med din bankrådgiver er det vigtigt at have i mente, at han er ansat af banken og dermed er hans fokus at sikre at banken får den bedst mulige handel. Det ved din erfarne boligadvokat og han er modsat dig vant til at forhandle med bankerne og samtidig er han ansat til at sikre, at du får den bedst mulige aftale. Der skal kun få ændringer til, før du spare rigtig mange penge over en 30 årig periode.

Når den rigtige bolig er fundet

Når du har fundet den bolig du gerne vil købe skal der endnu engang forhandles og her kan du endnu engang med fordel bruge din bolig advokat.

Der skal forhandles med sælger og ejendomsmægleren om prisen. Igen kan du med gøre brug af din boligadvokats erfaring. Han ved hvilke områder, der kan give et nedslag i prisen. Udover selve forhandlingen om købsprisen er der også et arbejde med at få færdiggjort selve handlen. Først når købsaftalen i form af et tinglyst skøde er lavet er boligen reelt din. Det gælder også selvom du er flyttet ind. Arbejdet med at få skødet tinglyst kan du med fordel få din boligadvokat til at udarbejde. Det kræver blandt andet at du og sælger skriver under. Det gør i begge ved hjælp af jeres NemID.

Flere nyheder