Spændede og smukke hør gardiner – find dem online

31 maj 2021
Astrid_Pedersen

Skal boligen indrettes på ny, og søger du gardiner som kan understøtte et let og luftigt skandinavisk udtryk? Så bør du gå efter gardiner fremstillet i hør.

Hvorfor skal jeg vælge hør gardiner?

Hør er et let og slidstærkt materialer som egner sig perfekt til fremstilling af gardiner. Hør gardiner bevæger sig på smukkeste vis for den lette brise og giver dine stuer et lækkert og romantisk udtryk.

Køb hør gardiner hos LinenMe

Hvis du leder efter en producent af smukke og holdbare hør gardiner bør du tage et kig i den online shop på LinenMe.dk. Her finder du nemlig et eksklusivt og velassorteret udvalg af håndsyede hør gardiner i de bedste materialer og i alskens farver og mønstre.

Hør gardiner fra LinenMe holder en utroligt høj kvalitet og er fremstillet med sans for detaljen og stor omhu. Med hør gardiner fra LinenMe får du gardiner som du kan have glæde af i mange år fremover, og som med sikkerhed vil pynte i dit smukke designer hjem.

Hvem er LinenMe?

LinenMe ejes og drives af Inga Lukauskiene som er tredje generation af en litauisk familie med en stor passion for hør og linned. Inga Lukauskiene har desuden en tekstil designer uddannelse fra Londons KLC School of Design hvilket giver hende det perfekte grundlag for at skabe smukke og stærke tekstil produkter.

Når du køber hør gardiner eller andre former for bolig tekstil hos LinenMe er du således garanteret top kvalitet i såvel udførelse som i de anvendte materialer. Du vil helt sikkert kunne finde netop de hør gardiner som matcher dit hjem 100%. Og skulle du have særlige ønsker til dine nye hør gardiner kan disse fremstilles efter dine egne individuelle mål.

Du kan læse mere om Inga Lukauskiene og LinenMe, og finde dine nye hør gardiner online, i webshoppen på hjemmesiden LinenMe.dk

Flere nyheder