Renovering af badeværelse? Få hjælp fra din vvs mand

28 oktober 2019
admin

Renovering af rum så som badeværelse og køkken er store opgaver, som ofte fordrer professionel hjælp. Især hvis der skal foregå større ændringer, som angår vandledende rør og afløb.

Hvad kan Uglebjerg VVS hjælpe mig med?

Når du står for at skulle vælge en leverandør af vvs i Slagelse eller nærmeste omegn, kan du med fordel tage et kig på Uglebjerg VVS. Uglebjerg VVS er blandt de mere vel etablerede vvs firmaer i Slagelse, og har mange gode erfaringer med montering af diverse vvs installationer for kunder i dette område.

Som hovedfokus område har Uglebjerg VVS køkkener og badeværelser hos private, men kan også være behjælpelig med installering af eksempelvis varmepumper eller tilslutning til fjernvarme, skulle du ønske dig at udskifte dit nuværende varme system.

Få hjælp til dit nye køkken hos Uglebjerg VVS

Skal køkkenet renoveres, og skal der installeres nye elementer som eksempelvis en affaldskværn eller en opvaskemaskine, er det en rigtig god idé at få fat på dit lokale vvs firma. Uglebjerg VVS hjælper gerne med at trække rør til afløb og dræn til din opvaskemaskine, og flytte eventuelle afløb, hvis vasken skal placeres et nyt sted. Hos Uglebjerg VVS kan du også få hjælp til flytning eller lukning af gas ledninger, hvis dit komfur skal flyttes, eller du ønsker at skifte dit gaskomfur ud med eksempelvis et induktions komfur.

Renovering af badeværelse? Få hjælp hos Uglebjerg VVS

Når badeværelset skal have en overhaling, kan det ligeledes anbefales at få hjælp fra en autoriseret vvs’er. Uglebjerg VVS kan hjælpe dig med alt fra flytning eller oprettelse af afløb til montering af dit nye toilet. Du kan også få hjælp til installering af nyt bruse system – og skal du have flyttet en radiator, eller erstattet denne med et gulvvarme net, kan Uglebjerg VVS også assistere.

Du kan læse mere på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder