Regnmålere kan give hygge til haven

26 juni 2020
Sara Mortensen

Måske har du ikke selv kigget på regnmålere før eller skænket regnmålere en tanke, men det er faktisk en super fin gaveidé til en du holder af, som du ved holder af sin have. Regnmålere er til haven, hvor du kan måle hvor meget regn der er faldet over natten for eksempel. Nogle går meget op i vejret, især hvis de har grønne fingre og andre har det bare som en hobby. Hvis man elsker at være i sin have, så er det også rart at have styr på hvor meget regn der egentlig falder i forhold til sine planter og blomster. Regnmålere er egentlig bare et måleglas på en lang pind, men du kan sagtens få dem meget finere end det. 

Hvis man nu gerne vil have en regnmåler, så er det da lidt sjovere at have en sjov og unik regnmåler. Regnmålere kan findes i dag med fx sjove køer på toppen eller en sød frø der holder en paraply. Det er jo lidt sjovt at finde regnmålere som er sjove og som måske passer lidt til ejeren af haven. Hvis det fx er en landmand, kan man få dem med en fin traktor på. 

Det skader ikke at få lidt ekstra charme i haven

Der findes mange haver som er så smukke, fordi ejerne virkelig elsker at gøre noget ud af dem. Smukke blomster og planter over det hele. Det kan give haven lidt ekstra kant med en fin regnmåler. Regnmålere er, som sagt, gode fordi man kan holde øje med nedbør i forhold til at kunne bibeholde sine smukke planter og blomster, så man ikke vander dem for meget. Derudover så kan regnmålere også pludselig få en plads i haven og blive et lille samtaleemne, når der kommer gæster på besøg. Hvis det er en humoristisk regnmåler, så er det lidt skægt at tale om den, når nogen kommer på besøg – måske endda den perfekte icebreaker en sommerdag! 

Flere nyheder