Professionel og autoriseret vvs i Charlottenlund

03 november 2019
admin

Står du og mangler kontakt til en dygtig og erfaren vvs’er, som kan hjælpe dig med renovering og modernisering af køkken eller bad? Så kan du trygt kontakte G. Strømann VVS.

G. Strømann VVS har fysisk til huse i Charlottenlund, og er en familie ejet virksomhed, som gennem fem generationer har serviceret glade og tilfreds kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Når du vælger at over lade vvs arbejdet i forbindelse med istandsættelse af køkken eller bad til G. Strømann VVS, er du garanteret en pålidelig service og en professionel og kyndig rådgivning. G. Strømann VVS er en virksomhed, som bygger på årevis af stolte håndværksmæssige traditioner og faglig stolthed.

Hver af de dygtige og kompetente medarbejdere i G. Strømann VVS’ stab sætter en ære i at levere den bedste og mest service mindede betjening af nye såvel som gamle, trofaste kunder. Du kan, med andre ord, være sikker på at få håndværk i høj kvalitet og ditto standard, når du lader G. Strømann VVS varetage vvs arbejdet i din bolig.

Hvad kan G. Strømann VVS hjælpe mig med?

G. Strømann VVS spænder bredt over flere faglige områder inden for blikkenslager og vvs faget. Uanset om du skal have anlagt et helt nyt badeværelse med dertil hørende afløb og dræn til vaskemaskine, eller om du skal have repareret defekte rør eller en tilstoppet faldstamme, står G. Strømann VVS klar til at hjælpe dig. De mange erfarne medarbejdere holder sig løbende opdateret inden for deres fag gennem kurser og efter uddannelse. G. Strømann VVS opererer over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, og kører gerne langt for deres kunder. Du behøver således ikke at være bosat i selve Charlottenlund for at få del i den gode og solide service fra G. Strømann VVS.

Du kan læse mere om G. Strømann VVS og virksomhedens ydelser på stroemann.dk

Flere nyheder