Professionel hjælp til tilpasning og fremstilling af gardiner fra din lokale gardinbus

06 maj 2020
Astrid_Pedersen

Når hjemmet skal have en ordentlig overhaling, og måske står for et totalt stilskifte, vil du sikkert starte med at male væggene. Dernæst vil du måske oven i købet skifte møblementet ud, således at dette passer ind i din nye indretnings stil, og øvrigt interiør så som kunst og andre pynte genstande skal sikkert også erstattes med nyt og friskt decor.

I denne forbindelse må du ikke glemme at anskaffe nye gardiner. Hvis gardinerne ikke passer ind i den nye stil, er alle anstrengelser og investeringer spildt. Derfor er det en god idé at planlægge indkøb og fremstilling af de nye gardiner, persienner eller lameller tidligt i renoverings fasen, således at de kan nå at blive færdige når rummene atter skal tages i brug. Og det kan ligeledes anbefales, at du får hjælp til projektet fra professionelt hold.

Hvorfor skal jeg benytte Gardinbussen når jeg skal have nye gardiner?

Der er mange fordele ved at benytte Gardinbussens mobile service, når du skal have nye gardiner i din bolig. Det kan godt være rigtig svært at finde stof til nye gardiner i en butik. Du har ikke en jordisk chance for at vurdere, om stoffets farve eller gardinets type passer til rummet, når du ikke har dette præsent. Du vil ikke kunne vurdere gardinets påvirkning af lys indfaldet i din stue, og hvordan dette kommer til at påvirke rummets udtryk.

Der ud over skal du, såfremt du ikke selv er en ørn med en symaskine, have nogen til at fremstille dine gardiner – men du står selv for at optage målene på dine vinduer og døre. Der skal ikke mere end en enkelt fejlagtig opmåling til før gardinet kan kasseres – og så kan du begynde forfra.

Med Gardinbus.nu er du sikker på at dine gardiner kommer til at passe til din bolig, såvel i dimensioner som i type og farve. Læs mere på Gardinbus.nu

Flere nyheder