Luft til vand varmepumpe på abonnement

Er det på tide at hoppe med på den grønne bølge? Så skal du overveje at skifte din nuværende opvarmnings metode ud med en varmepumpe.

Skal jeg have en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe?

Hvis du varmer din bolig op ved hjælp af vand som opvarmes af et fyr er det mest oplagt at vælge en luft til vand varmepumpe. På den måde kan du beholde dine vand radiatorer og eventuelt gulvvarme rørnet.

En luft til vand varmepumpe vil kunne opvarme såvel cirkulationsvand som brugsvand på mindst lige så effektiv vis som et fyr. Er dit fyr gammelt og slidt, vil du opleve en stor besparelse ved at skifte til luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er nemlig langt mere driftsikker og udnytter samtidig den tilførte energi meget bedre end et udtjent fyr. Og så gør du samtidig miljø og klima en kæmpe tjeneste

Hvorfor skal jeg bestille min luft til vand varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S?

Hvis du ikke ønsker at investere det det koster at købe en luft til vand varmepumpe, kan du leje den i stedet. Nærvarme Danmark A/S er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i luft til vand varmepumper på abonnement. Når du vælger at lade Nærvarme Danmark A/S levere din luft til vand varmepumpe betaler du blot et lavt engangs beløb, og her efter et fast lavt månedligt beløb.

I service aftalen er der selvfølgelig inkluderet diverse eftersyn og reparationer af din luft til vand varmepumpe samt udskiftning af varmepumpen hvis den er defekt eller når den bliver slidt op. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at skifte fra fyr til luft til vand varmepumpe!

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for luft til vand varmepumpe på abonnement kan du altid kontakte Nærvarme Danmark A/S via hjemmesiden