Kan du få fat i maleren fra Kastrup på helligdage?

08 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Langt de fleste forretninger og butikker holder lukket i helligdagene, men i vores moderne tider er det jo ikke en garanti, for der er mange, der vælger at holde helt eller delvist åbent; og når konkurrenterne ser det, så følger de med, så de ikke mister kunder og indtægt.

Så det er begyndt at blive lidt udvisket med, om der er åbent eller lukket i helligdagene, for nogle butikker går meget op i det, mens især kæder gør en dyd ud af at holde åbent, specielt hvis der er tale om produkter, som de fleste har brug for i løbet af en dagligdag.

Men også de mere specifikke firmaer er begyndt at følge i det kølvand, så de også begynder at holde mere og mere åbent.

Derfor har mange mennesker også vænnet sig til, at de mere eller mindre kan gå ned i en butik og forvente, at der er åbent, uden de tænker over, hvilken dag det er.

maler kastrup

Måske/måske ikke kan du få fat i maleren fra Kastrup på en helligdag

Derfor kan det overraske især moderne menneske, at der kan være lukket i nogle butikker, men så kan der også være de firmaer, som der måske ikke har en fysisk butik, men hvor man ringer og bestiller en vare eller en service.

Mange produktbutikker kan så tage imod en ordre, selvom de holder fri, og så ser de på den, når de har åbent igen; men der er så også de gange, hvor man ringer ned til en serviceforretning, og så tager de ikke imod en.

Det kan man måske opleve med Malerkastrup.dk, når man prøver at få fat i dem, eller man vil have dem til at komme ud at udføre noget arbejde hos en, mens det er helligdag.

Men nu er der jo mange religioner, så hvad man selv opfatter som en helligdag, er det måske ikke for malerfirmaet, hvorfor man godt kan få dem ud at arbejde hos en den dag, som man har brug for.

Flere Nyheder