Hvorfor overveje en varmepumpe i Maribo?

28 november 2020
Cecilie Mortensen

Hvis ikke du allerede har en varmepumpe installeret i din bolig eller dit fritidshus, så er der god grund til at overveje det. Og det er der af flere grunde. 

Derfor skal du overveje en varmepumpe 

En varmepumpe er og bliver den ideelle løsning, når du vil spare penge på at opvarme din bolig. Og rent faktisk er det sådan, at uanset om du i dag opvarmer din bolig ved hjælp af el, gas eller olie, så vil du opleve et markant fald i de udgifter, du ellers har haft. 

Når en varmepumpe skal installeres er der også den fordel, at du kan bruge håndværkerfradraget. Derudover er der mulighed for, at du kan få et energitilskud, der er skattefrit. Her skal du bare være opmærksom på, at der er en lille liste med krav, som skal være opfyldt. Din bolig skal f.eks. være over 80 kvadratmeter, og så skal det være første gang, du får sat en varmepumpe op. 

En ekstra smart ting ved en varmepumpe er, at du kan styre den fra din mobil. Det betyder selvfølgelig også, at du nemt og smart kan opvarme dit sommerhus, når du er på vej derop, så der allerede er dejligt varme, når du træder ind ad døren. Det betyder omvendt også, at du altid kan slukke for den igen over mobilen, hvis du skulle have glemt det.

Endnu en fordel der kan fremhæves er, at varmepumpen også kan forsyne din bolig med frisk luft. Og det kan naturligvis være belejligt både om sommeren og vinteren. Det er nemlig med til at give et endnu bedre indeklima, da luften løbende skiftes ud.  

Få din varmepumpe i Maribo

Hvis du skal have opsat en varmepumpe i Maribo, så er der god hjælp at hente. Du kan derfor bare starte med at undersøge de lokale firmaer, og så er hjælpen ikke langt væk. 

Flere Nyheder