Hvilken bolig bor en boligadvokat selv i?

Du skal nok regne med, at hvis du kommer hjem til en person, der arbejder som boligadvokat i det daglige, så er det nok en noget luksuriøs bolig, man har med at gøre det.

Det har måske ikke så meget at gøre med, at vedkommende selv skulle have bygget den, for det er nok næppe tilfældet, da der er bestilt folk til den slags.

Men i kraft af at være boligadvokat så har man nok udover at have styr på alle paragrafferne med, hvad der skal til for at sikre sig i sin bolig, også set en hel del boliger gennem tiden, så man har en nogenlunde god idé om, hvad man kunne tænke sig at bo i.

Derfor kan man nok både finde et anneks, store arealer, måske en svømmepøl, en sauna og andre dyre foranstaltninger, der er meget populære for tiden.

En boligadvokat har råd til en god bolig

Generelt set har boligadvokater jo altid været vellidte blandt det bedre borgerskab, og man ser da også den slags mennesker nu om dage blande sig med de kendte og rige, som man også så det tidligere, selvom der er blevet kortere afstand mellem rig og fattig i moderne tider.

Desuden tjener en boligadvokat godt nok til, at det kan lade sig gøre at leve godt og have en bolig derefter.

Har man desuden en bedre halvdel, der også tjener godt, så har man pludselig en del midler at gøre godt med, så man kan leve derefter.

Det skal selvfølgelig passe til de forhold, som man vælger at bo under, om det skal være en stor landejendom, eller man har en dyr lejlighed inde i indre by.

Dog kan man jo så også udskifte bolig gennem tiden, så man kan nå at komme til at bo i mange forskellige typer af boliger og områder.