Græskanter

16 april 2020
marie_pedersen

Vil du have rene linjer i din have, og græs og bede der er tydeligt adskilt? Med græskanter er det nemt at holde styr på græsset. Hos Lyngeshop finder du et bredt udvalg af græskanter i forskellige materialer.

En græskant kan bruges til at definere og adskille forskellige områder i din have. Græskanter er plader, der som regel er fremstillet i stål. Græskanterne har en højde der gør, at græsset ikke kan slå rødder på den anden side af dem. Dette er en fordel, hvis du har anlagt et bed i forlængelse af din græsplæne, eller hvis du vil rydde jorden rundt om et træ, og ikke ønsker græs i området. Pladerne graves blot ned i jorden, og på den måde undgår du, at græsset spreder sig. Dette er en fordel, hvis du dyrker urter eller grøntsager, der skal have plads til at vokse i jorden. Her vil græskanter forhindre, at græsrødderne spærrer for de andre spirer der gerne vil op af jorden og mærke solens stråler.

Med brugen af græskanter er du ikke begrænset til firkantede eller rektangulære former, men du kan også finde runde græskanter. Hos Lyngeshop finder du desuden tilbehør til bl.a. samling af græskanter.

Græskanter kan også bruges hvis du ønsker at adskille f.eks. jord og grus. De er således uundværlige, hvis du vil skabe rene linjer i din have. Det kan være et større arbejde at holde styr på græsset, hvis du ikke ønsker at det skal vokse ind over f.eks. et bed, og ende med at se sjusket ud.

Lyngeshop har desuden et stort udvalg af tilbehør til haven, der gør det lettere for dig at designe din drømmehave. Mange finder ro i at have gang i små projekter i haven, og hos Lyngeshop er det nemt og overskueligt at finde de ting, der hjælper dig med at få det bedste frem i din have.

Flere nyheder