Find sommerens flotteste terrasser online

12 oktober 2020
Astrid_Pedersen

Længes du allerede efter sol og sommer, selv om efteråret først lige er sat ind? Så kan du få vinteren til at gå med at planlægge en flot træ terrasse hvorpå du og familien kan tilbringe de lange, varme sommerdage i den kommende sæson. På den måde kan du sørge for at I har noget at glæde jer til – og at jeres nye træ terrasse bliver gennemtænkt og vel udført.

Hvorfor skal jeg få designet og opført en træ terrasse?

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at berige ejendommen med en flot træ terrasse.

Først og fremmest kan du og din familie få stor glæde af en træ terrasse, som skaber en naturlig overgang mellem huset og haven. Om morgenen kan du nyde din kaffe og solens tidlige stråler på et lunt trædæk uden at behøve at iføre dig sko. Selv samme trædæk danner et solidt underlag under havemøblerne, hvilket er en kæmpe fordel når du ønsker at servere aftensmad for familien under åben himmel.

Er din træ terrasse hævet i niveau over haven vil du kunne forbedre din udsigt og få flere solskins timer ud af det. Og vælger du en overdækket terrasse vil du tilmed kunne nyde den friske udendørs luft selv om det regner eller blæser.

Hvem kan hjælpe mig med at designe og konstruere en træ terrasse?

Du bør altid vælge en faglært og erfaren håndværker med ekspertise inden for opførelse af træ terrasser. Er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland kan du med fordel tage kontakt til Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har specialiseret sig inden for design af smukke og unikke træ terrasser, og vil med sikkerhed kunne tilbyde dig en skræddersyet løsning.

Du kan læse mere, og kontakte Andreas la Cour via hjemmesiden https://www.kun-terrasser.dk/ 

Flere Nyheder