Få varmen med kvalitets træpiller til gode priser!

29 oktober 2019
admin

Bruger du et pillefyr som opvarmningskilde i din bolig? Så kender du sikkert godt det der med at lede efter træpiller til en god pris? Når du køber et større parti ind til opvarmningen i din bolig, vil du selvfølgelig gerne have dem til så god en pris som muligt. Det kan også være, at du går i overvejelsesprocessen om, hvor vidt du skal skifte fra en anden varmekilde til træpiller? Læs mere i artiklen her om at bruge træpiller som opvarmningskilde. 

5 gode grunde til at bruge træpiller

Der er flere gode grunde til, at du skal bruge træpiller til at opvarme din bolig med. Det er blandt andet fordi:

– Det er et CO2 neutralt brændstof – det afgiver ikke mere CO2, end den mængde træet almindeligt afgiver ude i skoven.

– Pillerne har et lavt indhold af vand. Hvilket gør, at du får en høj temperatur i brændkammeret og dermed en ren forbrænding. 

– Det er en attraktiv løsning, hvis du har et større varmebehov. Pillerne er nemlig et noget billigere alternativ til olie. 

– Hvis du installerer nyt pillefyr, tjener du hurtigt udgiften til fyret hjem i forhold til din årlige besparelse på dit varmeforbrug.

Du skal altid være opmærksom på kvaliteten af de træpiller, som du køber. Er det dårligt kvalitet, ender du med at døje med smuld i pillerne eller slagger i kedlen. 

Køb dine træpiller ved Hesselager Energi

Hos Hesselager Energi finder du udelukkende træpiller af høj kvalitet. Her får du det bedste af det bedste! Du kan bestille flere typer piller på enten 6 mm eller 8 mm. De kommer typisk i 16 kg sække – leveret på én palle er det 896 kg.

Du får altid gratis levering af din palle med piller, og virksomhedens leveringspartner sørger for fleksibel levering med truck, så du kan få pillerne stillet det mest belejlige sted. 

Køb træpiller hos Hesselager Energi i dag!

Flere Nyheder