Få professionel montering af din nye varmepumpe

30 september 2019
admin

Når dit hjem skal energi optimeres, således at du kan spare penge på opvarmning samtidig med at du agerer på miljø og klima venlig vis, er der en vis ræson i at vælge at erstatte det udtjente fyr eller de gamle elradiatorer med en moderne og energi effektiv varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du se frem til at spare en meget stor del af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen, idet en varmepumpe for det første er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi, og for det andet leverer en bedre og mere hensigtsmæssig fordeling af varmen gennem moderne teknologi.

Hvor finder jeg en dygtig vvs’er, som kan installere min nye varmepumpe?

Hvis du har besluttet dig for at få opsat en lækker, besparende luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, bør du finde en professionel vvs’er, som kan hjælpe dig med at sætte den op. Det skal jo helst gøres korrekt fra begyndelsen, så du ikke behøver at tilkalde fagfolk ad flere omgange, og så du ikke kommer til at opleve problemer med din varmepumpe i mange år. Du kan for eksempel kontakte Vester Hornum Smede & VVS ApS – din smede- og vvs forretning i Farsø. Her finder du udelukkende dygtige, veluddannede og erfarne smede og vvs’ere, som har stor ekspertise inden for varmepumper.

Hos Vester Hornum Smede & VVS ApS kan du få såvel rådgivning og vejledning omkring hvilken varmepumpe du skal vælge – både med hensyn til type og størrelse – som professionel montering og installering af din nye varmepumpe. Vester Hornum Smede & VVS ApS udfører alle typer opgaver inden for smede og vvs faget, inklusive opsætning af såvel luft til vand varmepumper som luft til luft varmepumper.

Du kan læse mere om installering af varmepumper på https://vhvvs.dk/ 

Flere Nyheder