Få maleren i Sorø til at ændre det, som de andre havde fået lavet

08 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Mennesker er forskellige deres smag, og der er nogle ting, som der aldrig kommer på tale, at man ender med at tale om, hvad man kan lide af det ene eller det andet.

Men allerede som lille ved man nogenlunde, hvad man kan lide af farver, og selv de farveblinde har en mening om det.

Den opfattelse kan så ændre sig med tiden, men farver omgiver os, så det er selvfølgelig noget, vi har en bestemt mening angående.

Er man hjemme hos nogle, som der har fået valgt at male deres vægge i nogle farver, som man ikke bryder sig om, så forsøger man at finde noget positivt at sige, at det passer med indretningen, eller også prøver man bare at tale forbi emnet.

Det er så straks noget andet, hvis man flytter ind dette sted, og man selv skal forvandle det til noget andet, der passer en.

maler sorø

Maleren i Sorø vælger at male efter den farve, som du foretrækker

Hvis der ikke er andet, som man skal have renoveret ved de værelser, så kan man hurtigt tilkalde malerne og få dem til at male lokalet om.

Det kan så vise sig, at det er de samme malere eller i hvert fald samme firma, som der malede lokalerne i sin tid, som der nu skal male i en anden farve.

Det har de ikke noget imod, for det er deres arbejde at male efter kundernes ønsker, og hvis man kender omfanget og omgivelserne, så kan det også være, det er lettere udføre opgaven anden gang, fordi man har prøvet det før.

Og så får de jo penge for hver en opgave, de laver; og det er trods alt dig som kunde, der i sidste ende skal være tilfreds med arbejdet.

De skal nok blive ved, indtil du er tilfreds med arbejdet.

Flere Nyheder