Få lavet et ekstra værelse i dit sommerhus

14 april 2020
lotte_hindsberg

Hvis du har et sommerhus og syntes det er lige lille nok eller der godt kunne laves et ekstra værelse indendørs, kan du få hjælp af en tømrer til bygge det ekstra værelse. Fordelen ved at bruge en tømrer er ikke alene det, at du får udført arbejdet korrekt, men det er også muligt at drage fordel af den viden, erfaring og lange uddannelse han har. Han kan råde og vejlede og se muligheder, som du måske ikke havde set eller overvejet og han kan hurtigt og nemt have tjent sin egen løn hjem i besparelser. Det kunne f.eks. være en tømrer i Randers, hvis du bor i det område.

Brug tid på at finde den rigtige løsning og tømrer

Uanset hvor meget du mangler det ekstra værelse, er det værd at trække vejret dybt og finde ikke alene den rigtige løsning, men også den rigtige tømrer. Det er mange penge at bruge, hvis det ikke er den her rigtige løsning. Kontakt flere tømrer, gerne flere end 3 og få dem til at komme ud og afgive et tilbud og evt. forslag til, hvordan opgaven kan løses. Der er også mange gode ideer og inspiration at hente på internettet og de sociale medier.

En af fordelene ved at indhente flere tilbud er, at du får en ide om prisniveauet og ikke ender med ved en fejl hos den dyreste eller en der er så billig, at der kun kan være tale om at der bliver brugt dårlige materialer eller ufaglært arbejdskraft.

Undersøg også hvad tidligere kunder har skrevet på f.eks. Trustpilot om deres oplevelser. Du skal kigge efter ting der går igen hos flere og ikke hæfte dig ved enkeltoplevelser. Positive som negative. Men hvis flere nævner det samme, er der en stor sandsynlighed for at du også vil opleve det. 

Flere nyheder