Få istandsat din bolig med et istandsættelseslån

21 juli 2020
lotte_hindsberg

Hvis du har et af de køkkener som der har lagt rum til mange dejlige middage de sidste par årtier, men nu også er begyndt at se mere end bare almindeligt slidt ud kan du låne penge til at istandsætte det. Det er muligt at låne penge til boligistandsættelse både i banken, men også hos de forskellige online banker.

Mange håndværkere og køkkenfirmaer har også lavet finansieringsaftaler med banker, det er ofte onlinebanker, men det gør det nemmere for dig der gerne vil renovere og istandsætte at finde en lånemulighed.

Undersøg de forskellige muligheder

Inden du låner er det en god ide at undersøge de mange forskellige lånemuligheder og finde det bedste og billigste. Der kan være mange penge at spare på renter og gebyr ved at sætte tid af til at finde det helt rigtige lån. Det er ikke noget der tager lang tid, da det ofte kun tager få minutter at sende en online låneansøgning afsted og få svar fra banken.

Efterfølgende kan du i ro og mag sammenligne de forskellige tilbud og finde det bedste. Det er vigtigt at det er lån der kan sammenlignes og det er især ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Lån hvor du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage før tid, skal du som udgangspunkt sige nej tak til.  

Start med at få et økonomisk overblik

Med mindre du allerede har et godt overblik over din økonomi og hvad du har af indtægter og udgifter, bør du starte med at at få et overblik og lægge et budget. Vær opmærksom på at du ikke lægger et så stramt budget, at der ikke er penge til andet end udgifter. Det er ikke særlig mange personer der kan overholde et så stramt budget i længere tid uden at bryde det.

Flere Nyheder