Er det her tag stadig nyt?

31 oktober 2020
anders_lundtang_hansen

Man skuer op på et nyt tag i Odense, som man enten selv har lagt eller fået andre til at lægge for en.

Det kan være, fordi man lige er flyttet ind i et nyt hjem, og man gerne ville have en anden slags tag på, eller boligen simpelthen trængte til, at man fik lagt et nyt tag på det uanset hvad.

Taget kan have været af det mest billige materiale, man kunne finde, eller man gik mere op i det praktiske, end hvor pænt det skulle se ud.

Eller man ville netop have noget æstetisk, selvom man skulle have fat i en fagperson til at lægge det, såsom hvis det var et stråtag.

Måske var man vitterligt bare træt af det det gamle tag, som man havde haft på ens hjem så længe, at man gerne ville prøvet med noget nyt – eller noget tilsvarende, så det kom til at se pænt ud.

Men et taget egentlig stadig nyt?

Hvor længe kan du kalde dit tag for nyt?

Så sidder du måske udenfor en dag her midt i Fyn og kigger på på dit tag, som du da godt kan se, at det ikke ser helt nyt ud længere, men din ven, der kigger forbi og som ikke har set taget så ofte som dig, mener bestemt, det er begyndt at se medtaget ud.

Men du mener, det blot trænger til en rengøring, men ved nærmere undersøgelse finder I da frem til, at det faktisk er et par år siden, at det tag blev lagt.

Dog er det stadig ret så tilsvarende, holder bedre på varmen og har nogle relativt nye solpaneler på sig.

Så er spørgsmålet så bare, om man stadig kan tilkalde sig at kalde det nyt?

Det er nok det nyeste tag, man har investeret i, men at kalde det nyt i en salgsannonce er nok at overdrive.

Flere Nyheder