En verden af gardinløsninger

30 september 2019
admin

Rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, persienner, mørklægningsgardiner og vi kunne blive ved. Uanset hvilken type gardiner der komplimenterer din indretningsstil og dine behov, så er gardiner en vigtig del hjemmets indretning. Gardiner i den helt rette stil og de helt rette farver og materialer er med til at skabe udtrykket og hyggen i dit hjem, og der er et hav af muligheder at vælge mellem. Så hvilken løsning dækker egentlig på bedst tænkelig vis dine behov? Hvilke farver komplimenterer bedst din øvrige indretning? Der er mange ting at tage stilling til, men heldigvis kan du få kompetent rådgivning og besvarelse af alle dine tvivlsspørgsmål.

Gardiner i Vordingborg og Stege

Hos Tidens Design ApS kan du få hele pakken; lige fra hjælp og rådgivning når du skal vælge dine gardiner til montering og gode råd til vedligeholdelse af din nye gardinløsning. Få gratis besøg af Tidens Design ApS’ gardinbus hjemme hos dig selv og modtag gode råd og et uforpligtende tilbud på en gardinløsning, der dækker netop dine ønsker og behov. Tidens Design laver en grundig opmåling af dine vinduer, så du kan få den nøjagtige pris på den gardinløsning, du vælger. Du ved dermed præcis, hvad du har at forholde dig til.

Montering

Dine gardiner bliver produceret eller skræddersyet af meget kvalitetsbevidste leverandører, så du er sikret et perfekt resultat. Når de er klar, bliver de leveret og monteret hos dig på en leveringsdato og tidspunkt, som du og Tidens Design har fastsat allerede ved valget af din nye gardinløsning. Når monteringen er vel udført, får du en grundig gennemgang af din nye gardinløsning, så du kan vedligeholde dem på korrekt vis fremover. Afslutningsvis bliver der ryddet fint op efter monteringen, og Tidens Design hjælper dig af med al emballage.

Alt, du skal gøre, er at nyde synet af din nye gardinløsning.

Flere Nyheder