En guide til at vælge den rette VVS installatør i Roskilde

28 juli 2021
Cecilie Mortensen

En VVS installatør kan hjælpe med at løse opgaver for både private og erhverv. Hvis du derfor står i en situation, hvor du skal hyre en VVS installatør, kan du måske blive klogere på det efter denne artikel. Generelt kan du forvente et højt fagligt niveau, når du kontakter en VVS installatør. 

For at kunne kalde sig VVS installatør kræver det, at man har gennemført uddannelsen for at blive svend. Det stiller en del krav til ens teoretiske viden og praktiske erfaring. Herudover skal man ansøge om en autorisation hos tilsynsmyndighederne før man må udføre arbejde på vegne af en virksomhed. 

Er du i tvivl om, hvilken VVS installatør du skal vælge, kommer vi her med et par tips til, hvad du kan vælge ud fra.

Sådan vælger du den rette VVS installatør til opgaven

Når du skal vælge en VVS installatør, er det en god ide at vælge en der er placeret i den lokale by, som du enten bor eller arbejde i. Det er som regel kun lokale VVS installatører der opererer i det område. Du kan godt hyre en VVS installatør udenfor byen, men det er som regel dyre i transportomkostninger. Derudover støtter du også det lokale erhvervsliv. 

Selvom kvaliteten af arbejdet som regel er det samme, kan der alligevel være penge at spare ved at vælge en specialiseret VVS installatør. Det skyldes, at en specialiseret VVS installatør typisk udfører denne slags opgaver til hverdag og det vil derfor formentlig gå hurtigere. Da du bliver afregnet i timepris, vil det have betydning for den samlede pris for opgaven.

Hvilken VVS installatør skal du vælge i Roskilde?

Er du i tvivl om, hvilken VVS installatør du skal vælger i Roskilde, kan vi varmt anbefale dig at kontakte johnvvs.dk. Her får du en kompetent og erfaren VVS installatør med en høj kundetilfredshed i byen.

Flere Nyheder