Eftertragtede designermøbler i rattan fra dygtige Ditzel

21 oktober 2019
admin

Møbler i naturmaterialet rattan er i disse tider særdeles populære og efterspurgte – og det med rette.

Rattanmøbler er både smukke, unikke og komfortable, og ønsker du at indrette en oase, der emmer af afslapning, rolighed og frirum, så er dette det helt rigtige valg. Skab et udendørsrum med en helt velsignet ro og oplev, hvordan du vil kunne puste ud og straks sænke skuldrene efter en lang og hektisk arbejdsdag.

Udover at være smukke, så er rattanmøbler også særdeles holdbare og modstandsdygtige. Plejer du dem regelmæssigt og på korrekt vis, kan de holde i årtier. Skal man opløfte valget af møbler til et højere niveau, er rattan også ekstremt miljøvenligt; det er et naturmateriale, der bliver fremstillet uden megen industriel forurening, ligesom det med lethed nedbrydes. Du bliver altså en bevidst forbruger både hvad kvalitet og klima angår.

Rattan er et materiale, der vejer meget lidt, hvilket betyder at du med lethed kan omrokere når behovet eller lysten til forandring opstår. Du skal dog ikke være bange for, at letvægten har betydning for produktets styrke – rattan er et materiale, der er meget fleksibelt og mobilt og ikke knækker, i modsætning til møbler af let plastik. Rengøring er nem og såre simpel – den foregår med en fugtig klud. Snavs vil ikke opsuges, og der er heller ikke risiko for misfarvninger.

Hos designklassikershop.dk kan du finde de skønneste designermøbler – heriblandt møbler af rattan udført af den sublime superstjerne, Nanna Ditzel. Priserne er altid skarpe og konkurrencedygtige, og du bliver mødt af en helt fantastisk kundeservice. Du kan foretage dine køb på https://designklassikershop.dk/shop/nanna-ditzel-4s1.html, men du kan også altid besøge den fysiske butik, hvis du er interesseret i et selvsyn. Du bliver mødt af ekspertise og smil, og hos de dygtige medarbejdere kan du indhente vejledning og inspiration. Få fingrene i dine nye yndlingsmøbler hos designklassikershop.dk!

Flere Nyheder