Byg nyt hus for at overraske andre

31 marts 2020
anders_lundtang_hansen

Kender du de der mange boligprogrammer, hvor man overrasker en ven, et familiemedlem eller andre ved at forvandle et rum, flere rum eller lignende, så det passer ind i stilen hos dem, man gerne vil overraske?

Der findes mange af disse programmer; nogle er kommet og gået, andre har bestået, visse har forandret sig i omfanget, og så findes der nogle helt andre i udlandet.

Men lighedspunktet er overraskelsesmomentet og selvfølgelig den betale opgave, man får udført, og så det skønne øjeblik, hvor vedkommende eller flere kommer hjem fra en ferie eller andet, der har været virkelig kalkuleret ned til det mindste.

Man håber så inderligt, at de synes om det, og overraskelsen står som malet i ansigtet på dem, og man glæder sig bag skærmen på deres vegne.

Men man tænker også, at man da burde lavet et større projekt: Byg et nyt hus.

Det kan lyde omfangsrigt, og det vil da nok også kræve flere remedier, mere tid og en del mere penge at gøre godt med – og hvor længe skulle man så ikke have til at lave huset, mens modtageren var væk?

Det smarte er jo, at man kunne lave huset et helt andet sted, som man så gør indflytterklar på et givent tidspunkt, og så kan man veksle mellem at udspørge dem om deres boligdrøm, og så kører man retur til, at man sørger for at lave huset efter disse ønsker – uden vedkommende aner noget om, at man er ved at bygge et hus.

Det virker som den naturlige udvikling med, at man vil forøge programmet med byggeri og overraskelse til, at man nu vil bygge et helt hus.

Desuden vil det jo også være god reklame for arkitekterne, håndværkerne med videre, der kommer indover dette projekt, så der ville nok være godt med penge at hente som sponsorater til den slags.

Flere nyheder