brug effektmaling til væggene i stuen

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Med effektmaling på dine vægge får kan du opnå et spændende, dynamisk look. Har du ikke selv mod på at kaste dig ud i at benytte de forskellige typer af effektmaling – og puds på dine vægge, så kan du få hjælp på malerringsted.dk.

Det at få malet væggene i din bolig er en måde at friske det hele lidt op. Du får så at sige et nyt hjem, uden at du behøver at flytte. Der er rig mulighed ofr at lege med farver og nuancer – vil du give en oplevelse af, at rummet er større, end det er i virkeligheden, så skal du bruge lyse farver på vægge, gulv og loft. Vil du der i mod dyrke det mere huleagtige, som mange finder hyggeligt, ja så skal du se dig om efter de mørkere farver.

Og der er ingen, der siger, at væggene i rummet skal have samme farve alle sammen. Det kan give en flot og sjov effekt med en enkelt væg, der er en anden farve end de øvrige – sørg blot for, at farverne passer godt sammen. Ud over farvevalget kan du variere ved hjælp af særlige effekter i puds og maling.

Mange spændende muligheder med effektmaling

Der er mange muligheder, når det handler om effektmaling. For eksempel er der metallic maling, der giver en skinnende metallisk overflade. Det kan dog blive lidt overvældende, hvis du vælger den på alle rummets fire vægge.

maler ringsted

Du kan give væggene et mere rustikt look lidt hen ad beton med en særlig fin puds, der påføres væggen. Med en murske kan du lave mønstre og variationer i overfladen, når du fører det på. Der findes også mere grovkornet spartelmasse, der giver et ekstra rustikt look inspireret af middelhavsstilen. Her kan du lave mønstre i spartelmassen med en pensel, når den er ført på.

Hvis du overlader det til en fagmand er du sikker på et godt resultat.

Flere Nyheder