Aktiver lokalmiljøet ved at få en anden til at lave hækkeklipning

07 september 2020
anders_lundtang_hansen

Du har længe gloet på din hæk, som du godt ved, at den trænger til at blive klippet ned, men du har så dårligt tid for tiden, og den hæk bliver bare mere og mere vild, som dagene går – og måske er din krop inde i en periode, hvor den ikke samarbejder så godt med dig, at du kan overskue at skulle klippe den ned.

Så er der selvfølgelig mulighed for at betale sig fra at få professionelle til at gøre såsom hos: https://www.licatotalservice.dk/haekkeklipning

Men måske synes man, det er lige for voldsomt at skulle hyre folk til at klippe ens hæk, eller det passer ikke lige ind i ens projekt.

Heldigvis findes der råd for den slags, hvor du kan gøre noget godt for lokalmiljøet, så du binder de nærmere beboere sammen, og du skal ikke have fagfolk ud med biler og maskiner, der forurener.

Brug lokal arbejdskraft til hækkeklipning

Vi taler sådan set ikke om, at du lige spørger naboen, om vedkommende kan klare det, selvom det da klart vil være en mulighed, specielt hvis din krop modarbejder dig for tiden.

Men prøv at gå op til det lokale supermarked eller lignende og se, om der ikke skulle være et opslag for noget ungdomsarbejde eller lignende, der udfører den slags.

Måske er der ligefrem annoncer for den slags i lokalavisen, eller du kan finde information om den slags på lokalgrupper på de sociale medier.

På dem måde kan du hjælpe nogle, der gerne vil ud og aktiveres og tjene nogle penge, og det er nok billigere, end du skal hyre professionel hjælp.

Så er den her hjælp jo nok ikke professionel, og kvaliteten bliver nok derefter.

Men så er det trods alt også kun en hæk, hvorfor man kan leve med, at resultatet ikke bliver helt så præcist, som hvis man selv gjorde det eller fik fagfolk til det.

Flere nyheder